GRATIS LEVERING FRA 199 KR

Tilføj kort med hilsen

Hurtig levering: 1-2 dage

Evige-Blomster-10

Sete

Viser et enkelt resultat

Evighedsbuketter lyseblå

Find evighedsbuketter lyseblå her på siden. eller find nogen mørkere Evighedsbuketter Blå, vi har også en masse andre farver af vores evighedsblomster.

Vores blomsterdekoratører samler dine Evighedsbuketter lyseblå

Vi har de dygtige medarbejdere til at samle evighedsbuketter lyseblå. De har ikke bare mange års erfaring de også specielt uddannet i at samle tørrede blomster til evighedsbuketter.

Derfor er du også helt sikker på at modtage en buket der er både er farverig og fyldig. Vi samler hver evighedsbuket efter de bliver solgt, det gør vi fordi det er den mest effektive arbejdsproces

I vores mange års tid som forhandler og blomsterdekoratør af evighedsbuketter lyseblå er vi blevet ekstremt gode til at ramme de smukke billeder vi har vores tørrede blomster.

Det er altid svært at ramme en nøjagtig kopi af et billede når man arbejder med naturprodukter. Her varier størrelse, farve, duft, holdbarhed, regnmængde, sollys om hvordan blomsterne udvikler sig.

Ægte og naturlige Evighedsbuketter lyseblå

Vores evighedsbuketter er i modsætning til visse andre på markedet ikke fyldt med glimmer, unaturlige farver eller lim for at holde fast på det hele.

Ved os er det kun det ægte og naturlige vi kan bruge og derfor er vi meget opmærksom på ikke at bruge unødvendige virkemidler for at få vores evighedsbuketter til at fremstå bedre.

Nogen af vores evighedsbuketter indeholder præserverede evighedsblomster der er fyldt op med en vandgel der holder blomsterne friske, duftende, stærke og ekstremt farverige.

De er faktisk så flotte at mange ikke tror at de ikke friske fordi de både ligner og dufter som om de friske og i for sig er de jo netop også det.

Kontrasten mellem de tørrede og de præserverede evighedsblomster er rigtig flot og du ender med en helt anderledes evighedsbuket fordi der både er tørrede og præserverede, tørt og frisk kontrasten, er ny og flot.

Send dine evighedsbuketter lyseblå til levering

Send dine evighedsbuketter lyseblå direkte til levering hos modtager. Bare udfyld adressen på modtageren når du kommer til adressefeltet i checkout

Det er blevet mere og mere populært at sende evighedsbuketter til anledninger og begivheden man ikke kan komme til som fødselsdage, babyshower, barnedåb, studentergilder, mor og fars dage mm.

Uanset hvad er vi sikrer på at de folk du sender evighedsbuketten til vil blive glade for de tørrede evighedsblomster som de nu modtager med enten Postnord eller GLS

Husk kort med personlig besked til modtager

Husk at skriv et personlig kort til den der skal modtage evighedsbuketten i lyseblå. På den måde er du sikker på at den rigtig varmer. vi skal nok sørge for at teksten passer til vores flotte kort og overføre de emojis du bruger.

Skal de hvide evighedsbuketter leveres til en bestemt dato?

Skal evighedsbuketterne bruges til en bestemt dato? Så bestil i god tid, skriv i kommentarfeltet hvornår du ønsker de tørrede lyseblå blomster leveret til og så gør vi hvad vi kan for at de rammer modtageren på den valgte dato.

Evigeblomster.dk

Evige blomster er en online blomsterbutik med rigtige blomsterdekoratører. Følg vores arbejde på de sociale medier:

Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrencer, nye evighedsbuketter og du kan altid afmelde dig igen.
Personlig hilsen

Tilføj kort med hilsen

Send blomster

Send evighedsbuket

Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køb over 199 kr.

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@evigeblomster.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

Hos Evigeblomster.dk finder du et stort udvalg af evighedsbuketter i alverdens farver og sammensætninger

CVR-nummer: 42321249

Skriv en mail til os på: info@evigeblomster.dk eller ring til os på 93 86 09 52

Vi søger lige nu: Vi modtager altid uopfordret ansøgninger.
mastercard.svg
mobilepay logo
visa.svg

Nem, sikker og hurtig betaling

Følg vores dygtige blomsterdekoratørs arbejde på de sociale medier 

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Evigeblomster.dk 2024

Copyright Evigeblomster.dk 2023

mobilepay
visa.svg
mastercard.svg

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv

Fortsæt med at shoppe