GRATIS LEVERING FRA 199 KR

Tilføj kort med hilsen

Hurtig levering: 1-2 dage

Evige-Blomster-10

Sete

Send evighedsbuket

Send evighedsbuket til en du holder, uanset om det er en anledning som fødselsdag, konfirmation, valentine, mors dag, fars dag, studentergilde eller bare “fordi” Du vil med garanti sprede glæde og skabe en dejlige atmosfære hjemme ved modtageren med den dejligste duft fra de nye evighedsblomster de har fået af dig. Vi har masser af evighedsbuketter du kan sende direkte til levering ved modtageren. Udvælg den evighedsbuket du synes bedst om og send den til en heldig modtager i dag

Gaver? send evighedsbuket

Hvorfor er evighedsbuketter så gode gaver, Hvorfor er friske blomster en god gave? Det er de fordi de er smukke, duftende og så er selve tanken bag at give dem også en stor faktor. Det er nemlig altid tanken der tæller og sådan er det også med blomster. En lille fin værtsgave eller en stor rød valentine buket af de smukkeste røde roser. Husk at vores evighedsbuketter ikke kun er tørrede blomster. vi har også mange af vores blomster og især roserne der er præseveret og dermed ser de friske og farverige ud i meget længere tid. De så faktisk så friske og føles så friske at mange tager fejl af dem og friske blomster. Derfor skal du vælge at købe tørrede blomster fra os af.

Send evighedsbuket i en farve der matcher

Inden du skal send evighedsbuket er det vigtigt at du har bestemt dig for hvilken farve du bestemmer dig for inden du sender evighedsblomsterne til modtager. Måske har modtageren en yndlings farve? måske er der en farve der forbinder jer godt, måske er det til en studentergilde, så de tørrede blomster i enten blå eller rød jo et hit! Det kan også være at du skal på dine blomster til en date, valentine eller mors dag, så vil røde tørrede blomster samlet i en flot evighedsbuket være et hit.

Send evighedsbuket med kort

Send evighedsbuket med kort og en personlig hilsen. En buket evighedsblomster af de smukkeste tørrede blomster skal nok skabe glæde hos modtageren. Men en personlig skrevet hilsen på et fint kort skrevet til modtageren er helt sikkert et større hit. Tilføj kort med personlig hilsen i checkout så sørger vi for at det kommer med. Brug gerne emojis, vi skal nok sørge for at de kommer med og vi skal nok også tilpasse teksten så den passer på kortet. Det eneste du skal gøre udover det er at bestille de tørrede blomster buket til modtagerens adresse

Levering til fødselsdage og andre mærkedage

Hvis du skal sørge for at evighedsbuketten rammer modtageren på en bestemt dato, skal du bestille i god tid og skrive datoen under bemærkninger så skjal vi nok sørge for at den rammer modtageren den valgte dag.

Hurtig levering

Vi leverer alle pakker efter 1-2 dage efter bestilling. Vi bestiller alle pakker som dag-til-dag levering men pga. travlhed ved både os og pakkeselskaberne kan der går 2 dage og ikke dag-til-dag defor råder vi alle til at bestille i god tid. og skrive i bemærkninger hvis vi skal ramme en bestemt dag.
Evigeblomster.dk

Evige blomster er en online blomsterbutik med rigtige blomsterdekoratører. Følg vores arbejde på de sociale medier:

Fordele ved os
Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrencer, nye evighedsbuketter og du kan altid afmelde dig igen.
Personlig hilsen

Tilføj kort med hilsen

Send blomster

Send evighedsbuket

Hurtig levering

Levering 1-2 dage

Gratis fragt

Ved køb over 199 kr.

Ring: 93 86 09 52

Skriv: info@evigeblomster.dk

 

Åbningstider:

Mandag: 10:00 – 16:00

Tirsdag: 10:00 – 16:00

Onsdag: 10:00 – 16:00

Torsdag: 10:00 – 16:00

Fredag: 10:00 – 16:00

Lørdag: Kun mail

Søndag: Kun mail

Hos Evigeblomster.dk finder du et stort udvalg af evighedsbuketter i alverdens farver og sammensætninger

CVR-nummer: 42321249

Skriv en mail til os på: info@evigeblomster.dk eller ring til os på 93 86 09 52

Vi søger lige nu: Vi modtager altid uopfordret ansøgninger.
mastercard.svg
mobilepay logo
visa.svg

Nem, sikker og hurtig betaling

Følg vores dygtige blomsterdekoratørs arbejde på de sociale medier 

Nyhedsbrev
Gå ikke glip af et godt tilbud, konkurrence, nye kollektioner og du kan altid afmelde dig igen.
Evigeblomster.dk 2024

Copyright Evigeblomster.dk 2023

mobilepay
visa.svg
mastercard.svg

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv

Fortsæt med at shoppe